25 Eylül 2011 Pazar

Bunlarda bebekler için:)




  
Bu deniz temalı pikeyi polardan yaptım. Yeğenime hediye :) Yine bir blogcu arkadaşta gördükten sonra yaptım fakat maalesef adını hatırlamıyorum.. Keşke kendisi görse blogumda da bende adını paylaşsam :)
 Fotografta belli değil pek, çocukların çok ilgisini çekiyor diye hareketli boncuk gözler takıldı her birine ayrı ayrı...:)








 Bu yorganın tasarımı tamamen bana ait. Bir de kızım çok yardımcı oluyor böyle konularda sağolsun. Yorganı evdeki kumaşları değerlendirerek kombinledim köpek figürü ve aşağıda göreceğiniz yastıgı desenli polarla yaptım.Oğlumuzun adının başharfini yerleştirdik bir de yorganımıza daha bir güzel oldu:)  Sadece şekil değil kullanışlı olmasıda önemli tabii bunun içinde yorganın içini elyaflayıp krem renk yumuşacık bir polarla astarladım. Katlanan sevimli dalmaçyalı köpek yastığıda yorgana takım olsun diye diktim.Bir yabancı sitede bayanın renk renk yaptığını görmüştüm bu yastıklardan çok şirin ayrıca da kullanışlı bence.Hem oyun oynuyor yastıkla oğlumuz, hemde uykusu geldiğinde sadece başını koymuyor direk üsüne yatıyor :))







Bu tarz yastık-yorgan-pike gibi şeyleri de özel siparişle istenen şekil ve tasarımlarda yapabilirim..:)

6 yorum:

  1. Köpeğe bayıldım :) İnternette ilk gördüğümde paylaşmıştım bunu, ne kadar başarılı bir uygulama yapmışsın, kutlarım seni... Facebookta paylaştım bunu ve blogunu, facebook hesabın var mı, yoksa açmalısın bence :)
    Bol siparişler, bol kazançlar diliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Sevgili Banu, beğenmene sevindim. Ayrıca desteğin içinde çok çok teşekkür ederim.. Blog ve Pasaj dükkanından sonra sıra facebook hesabına geldi zaten:) Yavaş yavaş halledeceğim inşallah :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel çalışmalar elinize sağlık.Ben de bloguma beklerim http://baharkrkyama.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, mutlaka ziyaret edeceğim..:)

    YanıtlaSil
  5. gerçekten de harika olmuş ellerinize saglık bol kazançlar diliyorum

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürr ediyorummmmm sizin kadar usta olmasamda kendimce bir şeyler yapıyorum, ayrıca sıkı takipcinizimmm:))))

    YanıtlaSil